دیدار رئیس دانشگاه پیام نور با علما و مراجع
دکتر علی احمدی رئیس دانشگاه پیام نور در سفری به قم با حضرات آیات مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، نوری همدانی، جوادی آملی، مصباح یزدی و مدیر حوزه علمیه قم دیدار و از رهنمودهای آنان بهرهمند شد.
|
 |
به گزارش مرکز خبر حوزه، رئیس دانشگاه پیام نور در ابتدای این دیدارها در گزارشی از فعالیتهای این دانشگاه گفت: دانشگاه پیام نور از سال شصت و هشت باتصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی تأسیس شد و هم اکنون هفتصد هزار دانشجو در آن تحصیل میکنند و تاکنون نهصدو پنجاه هزار نفر فارغالتحصیل شدهاند.
وی با اشاره به تحصیل دانشجویانی در چهل و پنج کشور جهان در این دانشگاه گفت: این دانشگاه بیش از چهارصد شعبه در سراسر کشور دارد و بیش از هفتاد درصد دانشجویان آن را دختران تشکیل میدهند.
دکتر علی احمدی به تأسیس گروه معارف اسلامی در دانشگاه پیام نور اشاره کرد و اظهار داشت: یک سال است با همکاری بیش از صد نفر از فضلای حوزه، گروه معارف اسلامی در این دانشگاه تأسیس شده و این افراد به تدریس معارف اسلامی اشتغال دارند.
وی از همکاری اندیشمندان حوزوی برای طراحی دروس بانکداری اسلامی، مدیریت اسلامی و اقتصاد اسلامی در دانشگاه پیام نور خبر داد و افزود: علاوه بر دروس معارف اسلامی مرسوم در دانشگاهها، آموزش دوازده واحد درسی در این زمینه برای دانشجویان تعریف شده است.
|