سرویس های خبری
صفحه اصلی
مراجع و علما
اجتماعي
سياسي
علمي فرهنگي
بين الملل
استانها
مدارس و مراكز
همایش ها
گفتگو
گزارش تصویری
گزارش
مقاله
سایر بخش ها
تصویر،صوت،فیلم
آرشیو
ارسال خبر
مناسبت های امروز
جستجوی پیشرفته
دیگر پایگاه ها
درباره ما
ارتباط با ما
آر اس اس چیست؟ | دریافت اخبار از طریق آر اس اس

   ۱۵:۲۳   ۱۳۸۷/۹/۲۰              کدمطلب:۷۸۵۰               ارسال این مطلب به دیگران  
   
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان
به لحاظ حضور مبلغان روحانی در مضیقه هستیم
حجت الاسلام خادمی گفت: با وجود یکهزار و پانصد مسجد در لرستان از لحاظ حضور مبلغان روحانی در مضیقه هستیم و تنها یکصد روحانی در این استان حضور مستمر تبلیغی دارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان در گفتگو با مرکز خبر حوزه افزود: روستاهای بسیاری در این استان از دیرباز حتی یک بار هم مبلغ به خود ندیده است.
وی ادامه داد: فعالیت مبلغین در این استان برخلاف بعضی استانها یک نوع جهاد فی سبیل ا... تلقی شده و نیازمند عزم و اراده خاص و قوی می باشد.
حجت الاسلام خادمی گفت: در استانهای دیگر، تبلیغ از مزایای مادی برخوردار است، اما در استان لرستان می بایست کار تبلیغ به تمام معنی برای خدا باشد.
وی به وظیفه سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص روحانیون طرح هجرت اشاره کرد و گفت: بستر سازی و فراهم نمودن تمهیدات اولیه، شناسایی مناطق مورد نیاز، هماهنگی لازم با معتمدین و شوراهای اسلامی، فراهم نمودن مکان اسکان، گزارش‌گیری و فراهم کردن امکانات تبلیغ از جمله وظایف سازمان می باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان با اشاره به استقبال مردم از مبلغان گفت: در ایام تبلیغی، حتی یک مورد بازگشت مبلغ به دلیل عدم استقبال مردم، نداشته ایم و با وجود محرومیت مالی مردم، استقبال آنان از عالم و مبلغ دینی بسیار خوب و چشمگیر بوده است.
حجت الاسلام خادمی از وجود یک هزار و 500 مسجد در این استان خبر داد و اظهار داشت: تامین نیازهای نرم افزاری مساجد در دستور کار سازمان تبلیغات اسلامی است.
وی افزود: با مرور زمان، کارکردهای مساجد بایستی تغییر کند و متناسب با نیازهای مردم شود.
حجت الاسلام خادمی ادامه داد: نقش تعلیمی و تربیتی مساجد عامل پیش برنده فضائل اخلاقی و مثبت در جامعه است و به همان اندازه که از مساجد غفلت کنیم آسیب پذیر می شویم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان به طرح تجهیز کتابخانه های مساجد اشاره کرد و گفت: این طرح با هدف گسترش کتابخوانی و همچنین پیشرفت کارهای فرهنگی و تقویت بنیه علمی مساجد در حال انجام است.

انتهای پیام

نظر شما :
ایمیل:    
 

 

  
  







صفحه اصلی  | مراجع و علما | اجتماعي | سياسي | علمي فرهنگي | بين الملل | استانها | مدارس و مراكز | همایش ها | گفتگو | گزارش تصویری | گزارش | مقاله | تصویر،صوت،فیلم |  آرشیو  | ارسال خبر  | مناسبت های امروز  | جستجوی پیشرفته  |  دیگر پایگاه ها  | درباره ما  | ارتباط با ما
کلیه حقوق برای حوزه نیوز (پایگاه رسمی مرکز خبر حوزه های علمیه) محفوظ می باشد.  admin@hawzahnews.ir         
Desined by Ferdows CMS سیستم مدیریت محتوی فردوس